Moderne website met videoheader voor No Nonsense Design interieurarchitect en grafisch vormgever uit Genk

Website voor ontwerpbureau No Nonsense Design

Moderne website met videoheader voor No Nonsense Design interieurarchitect en grafisch vormgever uit Genk

Interieurarchitect en grafisch vormgever uit Genk

Debora Bielen van No Nonsense Design uit Genk is interieurarchitect én grafisch vormgever. Een unieke combinatie waardoor bedrijven hun grafische merkontwikkeling kunnen afstemmen op een marketinggedreven interieurconcept. Debora vertrekt steeds vanuit de merkwaarden van haar klanten om een consistente profilering te creëren in alle contactpunten die zakelijke relaties ervaren. Het resultaat van deze unieke aanpak? Een stijging van de omzet door creatieve ontwerpen die een bedrijf herkenbaar, onderscheidend en opvallend maken.

Debora had al een mooie website maar deze was inhoudelijk nog niet duidelijk genoeg. Bovendien werd ze niet optimaal gevonden in de zoekmachines en zaten er in de back-end van de website technische issues verstopt. Er was dus ruimte voor verbetering.

En laat dat nu net de specialiteit van Datalink zijn! Ons team ging aan de slag om een vernieuwe website te ontwikkelen voor No Nonsense Design waarin het dienstenaanbod op een heldere manier wordt weergegeven. We wierpen een strategische blik op de websitestructuur, vereenvoudigden de sitemap en zorgden voor leuke caspagina’s door het portfolio van Debora samen te voegen met haar klantervaringen. Tenslotte planden we een SEO-training waardoor de focuszoektermen die voor haar doelpubliek belangrijk zijn, nu uitgesproken voorkomen in de website.

Ik heb eindelijk een website die goed werkt! Ik krijg nu meer aanvragen van bedrijven die me via Google hebben gevonden, op mijn website zijn terecht gekomen en … die aangezet zijn geweest om ook echt contact op te nemen. Deze investering had zich binnen 3 maanden al terug betaald!

Moderne website met videoheader voor No Nonsense Design interieurarchitect en grafisch vormgever uit GenkVoor een eerste indruk die blijft hangen, hebben we videobanners verwerkt in de header van de homepagina en de twee dienstenpagina’s. Een uniek idee dat Debora met veel enthousiasme onthaalde!

Dit vertelt Debora Bielen van No Nonsense Design over haar samenwerking met Datalink

“Karen en haar team hebben echt veel kennis van zaken. In no time vonden ze problemen in mijn website waar ikzelf nog nooit bij had stilgestaan. Ze deden alsof No Nonsense Design heel even hun bedrijf was en hoe mijn boodschap het best online naar buiten kon worden gebracht. Wat ook fijn was, is dat de teksten vanuit SEO-standpunt bekeken werden in een praktische SEO-workshop. Je merkt dat de verschillende teamleden allemaal hun eigen expertise hebben. Zo bevindt je project zich in elke fase in de juiste handen!”

Debora Bielen, grafisch vormgever en interieurarchitecte bij No Nonsense Design

Wil jij net zoals Debora Bielen van ontwerpbureau No Nonsense Design een dynamische website die een klare kijk biedt op je diensten?

Dan willen wij jou graag ontmoeten! Deel het concept van je bedrijf met ons webteam, en we denken graag mee over de online profilering van je bedrijf.

Scroll naar boven