Ben je op zoek naar een betrouwbare IT-partner?

Zoek niet verder! Bel of mail ons team 😉

Olivier

IT Support Team

Wist je dat… een duidelijk zicht op de datastromen binnen je kmo cruciaal is? Dit is immers de eerste stap om je firma te beschermen tegen datalekken. Breng je werking in kaart door middel van een audit, en stel een stapsgewijs plan van aanpak op.

Datalink, jouw meedenkende IT partner

Een laptop die nog niet is opgewarmd als je koffie alweer koud is, een computer die geïnfecteerd is met ransomware, een printer die altijd hapert wanneer het net niet mag, of shadow IT die in je kmo rondsluipt. Stuk voor stuk vormen ze een rem op de productiviteit in je bedrijf. Vervelend, maar het hoort erbij? Absoluut niet.

Bij Datalink vinden we dat de groei van je bedrijf in geen geval mag samengaan met de groei van je IT-zorgen. Laat staan dat je IT je verdere groei in de weg mag staan. Wij gaan dan ook resoluut voor een slimme digitalisering waarbij kwalitatieve hardware, gebruiksvriendelijke software en performante clouddiensten naadloos op elkaar zijn afgestemd om jouw bedrijfsprocessen te stroomlijnen. En zo je groei te versnellen.

Dankzij een degelijke IT-infrastructuur, aangevuld met proactieve monitoring, houden onze gecertificeerde experts mee een oogje in het zeil. Vanop afstand of ter plaatse. Omdat we van warme koffie houden. Én van digitale gemoedsrust.
Jouw IT? Die nemen we graag van je over! Zo kun jij je met een gerust hart focussen op je core business.

Onze klanten vertellen:

Zo gaan we als IT partner te werk

Stap 1

We starten met je IT infrastructuur te auditen en te inventariseren.

Stap 2

Dan gaan we de opportuniteiten en pain points analyseren.

Stap 3

Vervolgens gaan we de nodige verbeteringen en uitbreidingen plannen.

Stap 4

En gaan we ze stapsgewijs implementeren.

Stap 5

Je volledige IT infrastructuur gaan we documenteren.

Stap 6

Zo kunnen we je optimaal servicen en je IT proactief beheren.

Klaar om te werken aan een optimale digitale continuïteit?

Wil jij samenwerken met een meedenkende IT partner, die gebeten is door de trend-microbe, die de groei van haar klanten centraal stelt, én doorgedreven expertise in huis heeft? Dan willen wij heel graag met jou kennismaken! Wij zijn:

Vliegensvlug bereikbaar

Ons team staat op elk moment voor je klaar. We zijn tijdens onze kantooruren steeds bereikbaar via telefoon en de live chat op onze website. Daarnaast verzorgen we permanentie voor dringende vragen via onze supportmailbox!

Strategische meedenkers

We kennen jouw toekomstambities, zijn jouw technisch klankbord én proactieve adviseurs. Door de werking van jouw IT te monitoren, kunnen we snel schakelen. Passie voor het vak, inlevingsvermogen en focus op vernieuwing en ontwikkeling maken dat we op scherp staan!

Doorgedreven experts

Ons hechte team van vastberaden experts bestaat uit cloud specialisten, netwerkbeheerders, GDPR experts, applicatieontwikkelaars en ethical hackers. Samen streven we naar dezelfde missie: jouw business digitaal boosten!

Wil jij ook samenwerken met een meedenkende IT partner?

We versterken je digitale continuïteit en cybersecurity maturiteit!

Scroll naar boven