On site IT Support

Op zoek naar een externe IT manager die on site support levert op een vaste dag in de week? Datalink verzorgt zowel remote als in-company IT beheer.

Netwerkbeveiliging

IT expertise binnen handbereik

De IT-wereld verandert razendsnel. Dagelijks maken nieuwe technologieën hun opmars. Bovendien groeit ook de cybercrime wereld aan een recordtempo. IT managers (intern en extern) worden hierdoor flink uitgedaagd om bij te blijven.

IT managers vervullen steeds vaker ook een strategische rol. Gaan we overstappen naar de cloud? Welke manuele processen kunnen we digitaliseren? Hoe kunnen we data optimaal beheren? Wat dient er in het IT veiligheidsbeleid te staan? Het zijn enkele vraagstukken die ook op de desk van de IT manager terecht komen.

Door een externe IT manager aan te stellen voor een vast ritme per week of per maand, blijven ook de andere expertises en specialisaties van het team bij Datalink binnen handbereik. Ideaal voor organisaties die IT support wensen én ook scherp willen blijven op vlak van nieuwe technologieën.

Danny, Netwerkarchitect & DPO Datalink te Diepenbeek

Danny

Netwerkarchitect & DPO

Door onze IT dienstverlening te combineren met on-site support kan je rekenen op digitale continuïteit én persoonlijke ondersteuning op maat.

On site IT support aanvragen?

  Ontdek de voordelen van on site IT support

  • Managed IT, 24/7 actief beheerd, proactief gemonitord en optimaal beveiligd;
  • Dagelijkse remote IT support door een team van ervaren IT’ers;
  • On site support op een vaste dag in de week of maand;
  • Diverse expertises en specialisaties ter beschikking;
  • Geen noodzaak om een eigen IT manager aan te werven.

  Wil jij ook samenwerken met een externe IT manager?

  Team Datalink staat graag voor je klaar!

  Veel gestelde vragen over on site IT support

  Winkelwagen