On site IT Support

Op zoek naar een externe IT’er die on site support levert op een vaste dag in de week? Datalink verzorgt zowel remote als in-company IT beheer.

IT expertise binnen handbereik

De IT-wereld verandert razendsnel. Dagelijks maken nieuwe technologieën hun opmars. Bovendien groeit ook de cybercrime wereld aan een recordtempo. IT managers (intern en extern) worden hierdoor flink uitgedaagd om bij te blijven.

IT managers vervullen steeds vaker ook een strategische rol. Gaan we overstappen naar de cloud? Welke manuele processen kunnen we digitaliseren? Hoe kunnen we data optimaal beheren? Wat dient er in het IT veiligheidsbeleid te staan? Het zijn enkele vraagstukken die zich al snel opstapelen. En specialisatie moeilijk maken.

Door een externe IT partner aan te stellen voor proactief beheer, kan je rekenen op een veel breder expertisegebied. Een IT’er kan op een vast ritme per week of per maand, in-company ondersteuning bieden aan je team. Daarnaast blijven ook de andere specialisaties van de IT partner binnen handbereik. Ideaal voor organisaties die IT support wensen én tegelijkertijd scherp willen blijven op vlak van nieuwe technologieën.

Omer, sysadmin Datalink te Diepenbeek

Ömer

IT Support Team

Door onze IT dienstverlening te combineren met on-site support kan je rekenen op digitale continuïteit én persoonlijke ondersteuning op maat.

On site IT support aanvragen?

  Ontdek de voordelen van on site IT support

  • Managed IT, 24/7 actief beheerd, proactief gemonitord en optimaal beveiligd;
  • Dagelijkse remote IT support door een team van ervaren IT’ers;
  • On site support op een vaste dag in de week of maand;
  • Diverse expertises en specialisaties ter beschikking;
  • Geen noodzaak om een eigen IT manager aan te werven.

  Wil jij ook samenwerken met een externe IT manager?

  Team Datalink staat graag voor je klaar!

  Veel gestelde vragen over on site IT support

  Scroll naar boven