Werken in de cloud

Je bedrijfsprocessen verlopen sneller in de cloud. Wij verzorgen je online werkomgeving op maat. En dit aan een vast tarief per maand.

Cloudservers

Cloud Servers vormen het perfecte alternatief voor investeringen in fysieke servers die flexibiliteit tekort schieten wanneer je groeiplannen veranderen. Cloud Servers bieden bescherming tegen overmacht zoals diefstal of brand.

Cloud Desktops (Digidesk)

Je bureaublad wordt ingericht in de cloud. Je kan vanuit je werktoestel inloggen en werken in je vertrouwde werkomgeving, met je snelkoppelingen, applicaties en gegevens. Je gebruikt de processorkracht van de cloudserver.

Cloud Apps

Je software is niet compatibel met je werktoestel, of je wilt liever niet lokaal werken met kritieke software zoals je boekhoudpakket? Met een Cloud App wordt de cloudomgeving afgestemd op de systeemvereisten van je software.

Cloud Back-up

Cloud Back-up is een dienst die de data op je computer(s) op vooraf bepaalde tijdstippen automatisch back-upt naar het datacenter. Je gegevens worden veilig (versleuteld) opgeslagen in datacenters binnen de Benelux.

Datasync

Datasync helpt je om gegevens makkelijk uit te wisselen tussen verschillende toestellen en/of collega’s. Je data wordt geupload en geback-upt in het datacenter, en via synchronisatie gedeeld tussen gebruikers.

Scroll naar boven