Cloud back-up

Jouw kostbare data veilig geback-upt in de cloud. In datacenters binnen de Benelux. Steeds met de strengste beveiligingsnormen.

Danny, Netwerkarchitect & DPO Datalink te Diepenbeek

DPO Danny vertelt

Netwerkarchitect & DPO

Wist je dat… Wij uitsluitend samenwerken met Tier3+ en ISO gecertificeerde datacenters binnen de Benelux. Cybersecurity staat steeds voorop!

Veilige data-opslag in de cloud

Vandaag werken we digitaal. We bellen, mailen, gebruiken software, slaan data op, allemaal via het internet. Maar is er voor jouw kostbare data wel een noodplan voorzien? Wat bij ransomware, diefstal, brand of een menselijke fout? Kan je jouw bestanden nog recupereren als ze verloren zijn gegaan of per ongeluk zijn overschreven? Is jouw huidige opslagmethode wel in regel met de GDPR? Onze Cloud Back-up beantwoordt deze vragen met een geruststellende “ja”!

Met Cloud Back-up geniet je van:

  • geëncrypteerde en veilige data-opslag;
  • back-ups in datacenters binnen de Benelux;
  • meerdere bestandsrevisies van je files;
  • recuperatiemogelijkeden bij malware door isolatie van je back-upfiles;
  • 100% onafhankelijk beheer;
  • flexibele uitbreidingsmogelijkheden van de opslagcapaciteit;
  • optioneel ook synchronisatiemogelijkheden.

Onze klanten vertellen:

Datalink, cloud back-up provider voor jouw kmo

Snel bereikbaar

Je kan ons team mailen, bellen, of er mee chatten tijdens de kantooruren. Toch een dringende vraag buiten de werktijden? Onze monitoring loopt permanent door waardoor onze diensten een optimale beschikbaarheid hebben en jij geniet van digitale continuïteit. In dringende gevallen staan wij altijd paraat.

Flexibel

Extra capaciteit nodig? Dan kunnen wij zeer snel schakelen om jouw cloud infrastructuur mee te laten groeien met jouw business. We begrijpen dat jouw data het nieuwe goud is. Wij zorgen er wel voor dat de bescherming ervan, ook goud waard is!

Gepassioneerd

Ons team van cloudexperts stelt alles in het werk om kennis actueel te houden, om opkomende trends in de markt te bestuderen alvorens ze doorbreken, en nieuwe technologieën en innovaties te onderzoeken om de performantie van systemen steeds hoog te houden.

Scroll naar boven