Veilige en betrouwbare webhosting

Wij beheren onze eigen serverparken en verzorgen zo veilige en betrouwbare webhosting voor je websites en webapplicaties.

Danny, Netwerkarchitect & DPO Datalink te Diepenbeek

Danny vertelt

CEO

“Veiligheid staat voorop bij Datalink. Met onze eigen servers in een Tier3+ ISO-gecertificeerd serverpark in Nederland, zorgen we ervoor dat jouw gegevens veilig zijn. Jouw gemoedsrust is onze topprioriteit.”

Waarom kiezen voor webhosting bij Datalink?

Bij Datalink gaan we verder dan alleen webhosting. Hier zijn enkele voordelen van het kiezen voor onze hostingdiensten:

  • GDPR-conform: Onze servers voldoen aan strenge normen op vlak van gegevensbescherming.
  • Betrouwbaarheid: Met een hoge uptime zorgen we voor een maximale beschikbaarheid van de digitale gebruikservaringen voor je klanten.
  • Schaalbaarheid: Of je nu een kleine website of een grootschalige applicatie host, onze hostingplannen kunnen meegroeien met je veranderende behoeften.

Een voorstel voor webhosting ontvangen?

We staan klaar om een formule voor te stellen op basis van jouw behoeften.

Webhosting op kmo-maat

Kwalitatieve webhosting is een cruciale factor voor de prestaties en betrouwbaarheid van je website en applicaties. Daarom nemen we de hosting in eigen handen en zorgen we voor de nodige cybersecurity-maatregelen én proactieve monitoring zodat we kunnen ingrijpen indien nodig.

Wouter vertelt

Developer & ethical hacker

“Met onze uitgebreide serverinfrastructuur en een toegewijd team van experts, garanderen we veilige en betrouwbare webhosting.”

FAQ:

Scroll naar boven