Over Datalink

Start with the goal in mind

Dit zinnetje vormt het vertrekpunt van alles wat we met Datalink doen. Door strategisch met onze klanten mee te denken, tackelen we digitale uitdagingen en scheppen we ruimte om hun groei te versnellen. Wij kijken naar het bedrijf van morgen om ook vandaag al alles op wieltjes te laten lopen. Dat doen we proactief, met het oog op veiligheid en steeds op maat van het bedrijf. Van IT-infrastructuur tot de ontwikkeling van online portalen en websites: we stomen ze klaar voor groei.

Korte communicatielijnen, maximale efficiëntie

Je bent geen nummer in onze helpdesk, maar een volwaardige klant voor de collega’s die je vraag ook echt gaan beantwoorden. Dankzij Datacare, ons supportplatform en onze groepsmailbox wordt je vraag niet zeven keer geforward, maar kunnen we kort op de bal spelen en samen werken aan de ideale oplossing. Snel, efficiënt en vooral makkelijk!

De data van Datalink

  • 2008 oprichting bedrijf
  • 2010 opening nieuwbouwpand
  • 2017 dienstverlener kmo-portefeuille
  • 2017 Data Protection Officer (DPO) in huis
  • 2020 lancering Digidesk
  • 2024 acquisitie door AXI Digital
Teamfoto Datalink IT team en WEB team

Meet the team!

It’s the magical partnership of the person with her head in the clouds and the person with his feet on the ground that creates progress

Simon Sinek – Deze spreuk sluit goed aan bij Danny Daniëls en Karen Dendas, de bezielers van Datalink. Ben je benieuwd hoe zij samen met team Datalink de groei van je bedrijf kunnen versnellen?
Scroll naar boven