WordPress opleiding met de kmo portefeuille subsidie

Ontdek onze dagtraining, speciaal ontworpen om jou en je team de nodige kennis en vaardigheden bij te brengen over WordPress. En het beste van alles? Dankzij de KMO-portefeuille kan je tot 30% besparen op je investering!

Linkie kmo portefeuille subsidie IT projecten
Jelle, webdesiger Datalink te Diepenbeek

Jelle vertelt

UI/UX designer

“Met onze opleidingen streven we ernaar om onze deelnemers te empoweren met de kennis en vaardigheden die ze nodig hebben om succesvol te zijn in de digitale wereld van vandaag.”

De WordPress-opleiding

  • WordPress basics: Leer hoe je WordPress configureert en aanpast aan de specifieke behoeften van jouw bedrijf.
  • Praktische oefeningen: Ga hands-on aan de slag met het bouwen van pagina’s en blogberichten.
  • Thema’s en plugins: Ontdek hoe je de functionaliteit en het uiterlijk van je website kunt verbeteren.
  • SEO: Leer hoe je jouw WordPress-site kunt optimaliseren voor zoekmachines om meer organisch verkeer te genereren voor je bedrijf.
  • Veiligheidstips: Ontvang waardevolle adviezen en best practices voor het beveiligen van je WordPress-website tegen potentiële bedreigingen.

WordPress-opleiding volgen?

Wil je meer weten over onze WordPress-opleiding en hoe je kunt profiteren van de kmo portefeuille? Neem vandaag nog contact met ons op. We beantwoorden je vragen en helpen je bij het plannen van een opleidingsdag, in jouw bedrijf of in de kantoren van Datalink.

Wouter, webdeveloper bij Datalink, en Jelle, UI/UX designer bij Datalink
pixel wizard jelle

Jelle vertelt

UI/UX designer

“Bij Datalink gaan we verder dan alleen het delen van kennis. We streven ernaar om een omgeving te creëren waarin elke deelnemer wordt aangemoedigd om te groeien.”

Hoe werkt de kmo-portefeuille?

De kmo-portefeuille is een subsidiemaatregel van de Vlaamse overheid die kleine en middelgrote ondernemingen (kmo’s) ondersteunt bij het volgen van opleidingen en het inwinnen van advies dat bijdraagt aan de groei van hun bedrijf.

  1. Registratie: Om gebruik te maken van de KMO-portefeuille moet je je bedrijf eerst registreren op de website van de Vlaamse overheid.
  2. Aanvraag: Nadat je bent geregistreerd, kan je een subsidieaanvraag indienen voor de opleiding die je wilt volgen. Hierbij geef je aan welke opleiding je wilt volgen, wie de opleiding zal verzorgen en wat de kosten hiervan zijn.
  3. Betaling: Zodra je aanvraag is goedgekeurd, betaal je je eigen aandeel van de opleidingskosten aan een tussenrekening. Het BTW-bedrag betaal je aan ons. De overheid voegt de subsidie toe, en je kunt de betaling online doorzetten.
Scroll naar boven