Website voor copywriter Io Merola van Copio

Inspirational copywriter voor coaches en solo-entrepreneurs

Io Merola is het creatieve schrijftalent achter Copio. Io omschrijft zichzelf als online tekstschrijver, creatieve schrijfcoach voor coaches, bezieler van C-School, en professioneel schrijftrainer. Ze is gespecialiseerd in het ondersteunen van coaches, experten en ondernemers bij het aantrekken van de juiste klanten mét de juiste woorden. Io leert, vanuit haar eigen expertise en ervaring, hoe haar klanten met behulp van hun webteksten online opvallen én overtuigen.

Creatieve copywriter zoekt creatieve webbouwer?

De bestaande website van Copio beschikte over heel wat informatie over de diensten, trajecten en de werkwijze van Io. Ook had ze al voor een mooie huisstijl gezorgd om haar merk kracht bij te zetten. Enkel een duidelijke structuur ontbrak nog. Io was dus op zoek naar een webbouwer die haar ‘method in the madness’ visueel overzichtelijk kon weergeven zonder aan haar fleurige merkidentiteit te raken. Hiernaast had Io grootse plannen en wilde ze het graag mogelijk maken om onmiddellijk op de website haar diensten, trajecten en zelfontwikkelde carddecks te verkopen. Van een ambitieuze onderneemster gesproken!

Creatieve copywriter vindt creatieve webbouwer!

Enter Datalink! Io liet de webninja’s van Team Datalink los op haar website om korte metten te maken met de huidige structuur én om ervoor te zorgen dat de nieuwe website de bezoeker optimaal gidst van binnenkomst op de site tot aankoop of contactopname. Onze vindingrijke ontwerper zette bovendien zijn beste beentje voor om Io’s fun-gehalte in de nieuwe website te laten ontpoppen. Hiernaast werden koppelingen voorzien met Google Analytics, MailChimp, Woocommerce én een e-learningmodule. Zo is Io er met haar ‘sjieke’ website weer helemaal klaar voor om klanten online tekstueel te laten shinen. Zo, weer een topproject in de ‘sjakos’ 😉

Dit vertelt Io over haar samenwerking met Datalink:

“Ik zocht voor mijn website een enthousiast team dat de technische shizzle van me kon overnemen, zodat ik me alleen nog maar hoefde te concentreren op mijn eigen ding: de teksten. Op basis van mijn input bouwde team Datalink een knappe, gestructureerde website, waar ik me helemaal in kon vinden. De extra bonus die ik vooraf niet verwachtte: de bodemloze creativiteit van de ontwerper! Daardoor heeft mijn website nu net dat tikkeltje meer.

Team Datalink bleek niet alleen sterk in het ontwerp en de uitvoering, maar ook voor de nazorg krijgen ze van mij een extra pluim.

Elk telefoontje en elke vraag via mail wordt snel en vriendelijk beantwoord. Problemen worden als het ware al opgelost nog vooraleer ze goed en wel gemeld zijn. In het begin twijfelde ik om het beheer van mijn website uit te geven, maar ik kan niet dankbaarder zijn voor de ondersteuning die ik heb gekregen – en nog steeds krijg – van de webninja’s van Datalink.

Io Merola
Scroll naar boven