Moderne website voor bouw bedrijf Steegmans Construct

Website voor bouwbedrijf Steegmans Construct

Limburgse expert in dakwerken en gevelbekleding

Frederic Steegmans is de zaakvoerder van Steegmans Construct uit Diepenbeek; een bouwbedrijf in volle groei met een specialisatie in dakwerken en houten en aluminium gevelbekleding.

Frederic legde de volgende uitdaging neer bij Datalink: de professionaliteit en hoge afwerkingsgraad van het werk van zijn bouwbedrijf digitaal uitdragen. Hij wilde af van de typische “online brochuresites” en voornamelijk aantonen dat Steegmans Construct uniek is in zijn werking en omgang met de prospect en klant. Daarom werkten we met een mooie bedrijfsfilm op de homepage die de story van het bedrijf uitdraagt, en heel wat professionele foto’s om bezoekers te inspireren. De dynamiek, het oog voor detail en de oprechte, klantvriendelijke en communicatieve werkwijze worden benadrukt in de webteksten. Bovendien hebben we landingpagina’s voorzien voor Google Ads en een uitgebreid tevredenheidsformulier geïntegreerd om te peilen naar de ervaring van de klant na afloop van het project.

Door persoonlijke ervaringen uit het verleden was ik vrij sceptisch tegenover webontwikkelaars, maar ik heb mijn mening al snel herzien!

Offertes kanaliseren

Om offerteaanvragen gestructureerd te kunnen verwerken en de internetleads optimaal op te volgen, werd er een offerteformulier met geautomatiseerde opvolgingsmail voorzien op de website.

Dit vertelt Steegmans Construct, over de samenwerking met Datalink:

“De professionele en persoonlijke groei die ik doormaak bij Steegmans Construct is uniek. Het is dan ook mijn persoonlijke missie om de bouwonderneming verder op de kaart te zetten. Door persoonlijke ervaringen uit het verleden was ik vrij sceptisch tegenover webontwikkelaars, maar ik heb mijn mening al snel herzien! De opvolging, het meedenken en de innovatieve mindset van Datalink verbazen mij keer op keer! We behalen veel meer resultaten dan verwacht doordat onze website proactief wordt opgevolgd en Datalink zeer adequaat inspeelt op de noden van ons bedrijf. Wij voelen ons uniek en worden steeds met een enorme dosis optimisme en positiviteit onthaald. Top!”

Wil jij net zoals Steegmans Construct ook een website die je merkidentiteit uitdraagt?

Neem dan contact op met ons webteam om samen de mogelijkheden te bekijken.

Scroll naar boven