Boekingstool voor vakantieboerderij Akkermanshof

Website met boekingstool voor vakantieboerderij Akkermanshof

Patrick Weltjens is Chief Executive Farmer bij FarmFun en uitbater van vakantieboerderij Akkermanshof te Bocholt. Hij contacteerde ons met de vraag of wij zijn website een opfrisbeurt konden geven. Hij werkte voorheen ook met een externe online tool om zijn afspraken te beheren en dit proces kon veel efficiënter. We kozen ervoor om de website open te trekken zodat de beleving van de vakantieboerderij je tegemoet komt via sfeervolle beelden. Bezoekers krijgen nu een ware preview over het leven op de boerderij. Daarnaast integreerden we rechtstreeks in de website een boekingsmodule op maat die bezoekers een snelle blik geeft op de beschikbaarheid. Dankzij een beheerderspaneel krijgt de zaakvoerder een overzicht van de boekingsaanvragen.

Onze website werd als voorbeeld getoond bij een aantal opleidingen binnen het toerisme in Limburg. Dat is natuurlijk erg fijn om te horen!

Dit vertelt Patrick Weltjens over de samenwerking met Datalink

“Als ik op de samenwerking met Datalink terugkijk, kan ik Datalink omschrijven als accuraat, professioneel en klantgericht. Het was een heel plezierige samenwerking vanaf het eerste contact via de website tot en met het bedankje dat we toegestuurd kregen na de oplevering. Er was wat denkwerk nodig voor de uitwerking van onze boekingsformule maar Datalink was echt een meedenkende partner die steeds een passende oplossing voorzag voor elke uitdaging. Onze website werd inmiddels al als voorbeeld getoond bij een aantal opleidingen binnen het toerisme in Limburg en dat is heel erg fijn om te horen. Ik kijk dan ook terug op een positieve samenwerking.”

Patrick Weltjens, Chief Executive Farmer

Wil jij ook een online surfervaring die bezoekers snel de weg wijst én jou een overzicht geeft?

Dan willen we je heel graag ontmoeten! Deel je huidige workflow met ons team en we denken graag met je mee!

Scroll naar boven