Moderne website met portfolio voor architecte Kristien Janssen te Genk

Website voor Oost West Architectuur

Online portfolio voor Genks architectenbureau

Oost West architectuur is het architectenbureau van architecte Kristien Janssen. Ze werkt met veel liefde aan particuliere verbouwings- en nieuwbouwprojecten en dit van de eerste schets tot de oplevering. Haar ultieme doel? Haar klanten bijstaan om van hun droomhuis een échte thuis te maken.

Om haar zelfstandige activiteiten digitaal te ondersteunen, klopte Kristien aan bij Datalink voor de ontwikkeling van haar online uithangbord en IT noden.

Datalink in 5 woorden? Teamwork, expertise, snel, correct en enthousiast!

Moderne website met portfolio voor architecte Kristien Janssen te GenkFlinke upgrade

De website van Kristien was erg verouderd; het CMS-systeem was omslachtig en updates uitvoeren aan de inhoud nam teveel tijd in beslag. Bovendien had ze nood aan een nieuwe partner voor haar IT die snel kon schakelen.

Team Datalink ging met veel enthousiasme aan de slag om een mooie website te creëren die volledig in lijn ligt met de huisstijl en branding van Oost-West: modern, strak en vooral met een overzichtelijke weergave van de projecten. Kristien kan zelf heel makkelijk nieuwe projecten toevoegen. Ook kunnen teksten in een oogopslag aangepast worden. Aangezien Kristien geen nood had aan een geavanceerde website met een CMS-systeem dat veel onderhoud vergt, werd er gekozen voor het eigen CMS van Datalink dat via een beveiligde login verbonden werd met haar website.

De focus mochten we vooral leggen op de prachtige realisaties van Oost-West Architectuur. Deze worden aan de hand van grote foto’s in de verf gezet en dit van aanzet van de werken tot en met de oplevering.

Neem jij ook een kijkje op de website van Oost-West architectuur? Onze tip: Klik op de pagina ‘Referenties’ zeker eens op ‘Shuffle’ en laat je verrassen!

Dit vertelt Kristien Janssen van Oost West architectuur over haar samenwerking met Datalink

“Ik ben echt tevreden over de samenwerking met Datalink. Het onthaal en het enthousiasme van Karen overtuigde me om met Datalink in zee te gaan. De beredeneerde expertise van Danny, de vlotte opvolging van Anneleen en de snelle hulp van het support-team bij IT-issues geven mij het gevoel dat ik nu één IT-partner gevonden heb waar ik altijd op kan rekenen; zowel voor de website als voor hardware en ondersteuning. Ook de website zelf is helemaal naar mijn zin. Ik kan er eenvoudig in werken, er werd echt geluisterd naar mijn feedback en gevraagde aanpassingen werden snel doorgevoerd. Datalink in 5 woorden? Teamwork, expertise, snel, correct en enthousiast!“

Kristien Janssen, Architecte te Genk

Wil jij net zoals architecte Kristien Janssen een website die je portfolio online vertegenwoordigt?

Contacteer ons webteam en we sparren graag over jouw websiteplannen!

Scroll naar boven