Sfeervolle website voor de Limburgse vakantiewoningen van gast-vrij

Website met custom CMS voor gast-vrij vakantiewoningen

Custom CMS voor gast-vrij vakantiewoningen

Voel je thuis op vakantie

Geert Goffin is de gastvrouw van Villa ZussEnzo, StroEnzo en VillaEnzo, drie unieke vakantiebelevingen waarmee ze gasten een ‘voel je thuis op vakantie’-beleving bezorgt. De vakantiewoningen in de regio Haspengouw zijn gezellig, huiselijk en stoer ingericht en dat dankzij het geweldige decoratietalent van Geert. Ze klopte bij Datalink aan met haar unieke concept en mooie huisstijl in de hand. Het was tijd voor de digitale vertaalslag van het warme concept naar een professionele website. Team Datalink ging aan de slag om de kenmerkende huisstijl door te trekken naar haar website. Zo klopte het plaatje helemaal!

Het is leuk dat er tot in de kleinste details knipoogjes zijn aangebracht naar mijn huisstijl. Bovendien werkt het enthousiasme en inlevingsvermogen van Datalink echt stimulerend.

Hygge-gevoel

Naast de overkoepelende website onder de naam gast-vrij werden er ook mini-sites voorzien voor de verschillende logeeradressen. Iedere mini-site is via een custom CMS beheerbaar waardoor gastvrouw Geert haar persoonlijke touch kan toevoegen. De hygge-gezelligheid staat centraal in de vakantiewoningen. Door uitgebreide masonry-galerijen kunnen alle mooi aangebrachte details uitgelicht worden in de websites. Geert vertelt enthousiast: “Ik ben superblij met de mini-sites voor mijn vakantiewoningen. Wouter heeft hiervoor een prachtig sjabloon gecreëerd. Geen enkel toeristisch boekingsplatform biedt zo’n mooie tool aan!”

Sfeervolle website voor de Limburgse vakantiewoningen van gast-vrij

Dit vertelt gastvrouw Geert over haar samenwerking met Datalink

“Ik vind dat Datalink enorm creatief en professioneel aan de slag is gegaan met mijn huisstijl, de websitestructuur en briefinggesprekken. Ze hebben echt de look-and-feel mee bepaald, en goed begrepen hoe ik de website voor ogen had. Ook is het leuk dat er tot in de kleinste details knipoogjes zijn aangebracht naar mijn huisstijl. Bovendien werkt hun enthousiasme en inlevingsvermogen echt stimulerend. De mensen van Datalink zijn ook supergeduldig; ik kon blijven doorgaan en heb nooit het gevoel gehad dat het teveel voor hen was.”
Geert Goffin, bezieler van gast-vrij

Wil jij net zoals gastvrouw Geert een website die je huisstijl online verlengt?

Dan willen wij je graag ontmoeten! Contacteer ons team van meedenkers en we luisteren graag naar jouw verhaal.

Scroll naar boven