Website voor strafrechtadvocaat Mr. Koen Vaneecke

Moderne website voor advocaat strafrecht Koen Vaneecke

Website voor strafrechtadvocaat Mr. Koen Vaneecke te Antwerpen

Mr. Koen Vaneecke is een ervaren advocaat met specialisatie in strafrecht en strafprocesrecht in de regio Antwerpen. Om zijn dienstverlening optimaal online zichtbaar te maken, wilde hij inzetten op een professionele digitale vertegenwoordiging via een bedrijfswebsite. Belangrijk was om zowel het dienstenaanbod transparant weer te geven, alsook de rechtsdomeinen waarbinnen hij actief is.

Om dit te realiseren schakelde advocaat Mr. Koen Vaneecke het team van Datalink in. Wij ontwikkelden een website op maat, en fristen zijn huisstijl op om zo tot een consistent geheel te komen. Dankzij een overzichtelijk menu is het voor surfers onmiddellijk duidelijk waarvoor ze bij Mr. Koen Vaneecke terecht kunnen. Daarnaast werd de website van een blog voorzien, klaar om de expertkennis van Mr. Vaneecke te delen met de digitale wereld. Zijn kantoor is nu ook zichtbaar op Google Maps.

Datalink werkt nauwgezet en correct. Vragen krijgen steeds zeer snel een antwoord!

Om de juridische sfeer, en die van thuisbasis Antwerpen, mooi uit te lichten, werkten we met een aaneenschakeling van sfeervideo’s op de homepagina.

Website voor strafrechtadvocaat Mr. Koen Vaneecke

Wat Mr. Koen Vaneecke vertelt over de samenwerking met Datalink

“Datalink kende ik reeds van op mijn vorig kantoor. Het was mij bekend dat Datalink een uitstekende service en deskundigheid levert. Ze hebben mijn professionele website gebouwd die door mijzelf eenvoudig kan worden bijgewerkt. De zeer nauwgezette opvolging van het project en de duidelijke toelichting over de te volgen stappen is mij erg bijgebleven. Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening en vind het team van Datalink accuraat, professioneel, dynamisch, klantvriendelijk en bereikbaar.”

Mr. Koen Vaneecke, Advocaat strafrecht te Antwerpen

Wil jij ook een website laten bouwen die je dienstverlenende activiteiten online vertegenwoordigt?

Daar weten wij wel raad mee! Deel je concept en expertise met ons team en we denken graag met je mee!

Scroll naar boven