Webapplicatie op maat met online kappersmagazine en feedbackbevraging

Webapp op iPad voor kapsalon Belkiz

Webapplicatie op maat met online kappersmagazine en feedbackbevraging

Innovatieve webapplicatie voor kapsalon Belkiz uit Tessenderlo

Kapsalon Belkiz uit Tessenderlo profileert zich als pionier door uit te pakken met de nieuwste trends en technieken. Niet alleen de workflow, het interieur en de interne communicatie van het kapsalon zijn toonaangevend, ook de klantenbeleving is uniek. De kapsters worden bijzonder intensief opgeleid volgens de technieken van Zaakvoerder Belkiz Yuksekdanaci. Zo wordt niet alleen de snit van iedere klant tot in de puntjes afgewerkt. Ook het salonbezoek wordt onvergetelijk!

Belkiz wilde haar rol als vernieuwer ook waarmaken op het vlak van de welgekende papieren vakbladen en tijdschriften waarin klanten tijdens het wachten inspiratie kunnen opdoen voor hun nieuwe haircut. Die papieren inspiratiebron wilde ze vervangen door een digitale versie van de kapselboekjes. Een uitdaging waar Datalink met veel enthousiasme mee aan de slag ging. We ontwikkelden een webapplicatie met een gepersonaliseerde vormgeving, aangepast aan de aanwezige iPads in de kapperszaak.

Wat ik echt super vond aan onze samenwerking, is dat Datalink proactief extra informatie gaf, ook als ik daar niet specifiek om vroeg!

Webapplicatie met online kappersmagazine en feedbackbevraging

Naast de inspiratiebron voor de nieuwste kapseltrends, hebben we ook een feedbackmogelijkheid toegevoegd in de webapp. Zo kunnen klanten onmiddellijk hun ervaring over hun kapbeurt delen met het team, nog voor ze terug huiswaarts keren.

Dit vertelt Belkiz Yuksekdanaci over de samenwerking met Datalink

“Datalink heeft mijn verwachtingen overtroffen! Het team voelde goed aan wat we wilden overbrengen naar onze klanten en begreep meteen mijn concept. Ze dachten met ons mee en ze waren stipt. Wat ik vooral super vond, is dat ze proactief extra informatie gaven, ook als ik daar niet expliciet om vroeg. Zowel ik, mijn team en onze klanten zijn super tevreden van ons Belkiz app. Bedankt, Datalink!”

Belkiz Yuksekdanaci, zaakvoerder van Kapsalon Belkiz

Wil jij ook een webapp om je klanten te verbazen?

We helpen jouw kmo om slimmer te groeien via doelgerichte webapplicaties op maat. Contacteer onze webninja’s via het online formulier.

Scroll naar boven