Website van bouwbedrijf Bouwwerken Daniels

Website voor bouwbedrijf Bouwwerken Daniëls

Bouwbedrijf met meer dan 70 jaar ervaring

Bouwwerken Daniels is een familiebedrijf uit Diepenbeek- Bilzen met decennia lange ervaring als bouwpartner voor Limburgse architecten, projectontwikkelaars en particuliere bouwheren. Het bouwbedrijf is door de jaren heen uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de Limburgse bouwsector dankzij hun uitgebreide vakkennis en ervaring over de generaties heen. Het team houdt zich zowel bezig met woningbouwprojecten als appartementen. En dit van het voorzien van enkel ruwbouwwerken tot afgewerkte projecten inclusief sanitair, pleisterwerken, schrijnwerk, HVAC en elektriciteit.

De betrouwbare Limburgse bouwpartner

Bouwwerken Daniels had nog geen website en het management team vond het hoog tijd om ook online goed vindbaar te zijn. Hoewel het bouwbedrijf al samenwerkt met een reeks vaste klanten, wou het toch ook online haar expertise én jarenlange ervaring uitlichten. Daarnaast is het bedrijf regelmatig op zoek naar gemotiveerde werkkrachten om hun team te versterken en willen ze potentiële kandidaten via de website een platform geven om contact op te nemen en kennis te maken met het team.

Website van bouwbedrijf Bouwwerken Daniels

Moderne website die professionaliteit en expertise uitstraalt

Het team van Datalink weet als de beste dat een online aanwezigheid vandaag belangrijk is. Onze webninja’s gingen dan ook vlijtig aan de slag om de website van Bouwwerken Daniels gestructureerd en gebruiksvriendelijk op te bouwen. Ook werd het gedreven familiebedrijf en hechte team in beeld gebracht. Op de website werden de verschillende specialisaties van de firma – namelijk residentiële appartementsbouw en residentiële woningbouw – uitgelicht. Bovendien worden er eigen projecten in de kijker gezet, die het team van Bouwwerken Daniëls ook zelf kan beheren. Hiernaast zijn er duidelijke CTA’s voorzien langs waar leads contact kunnen opnemen met het team alsook een sollicitatieformulier om nieuwe werkkrachten aan te trekken.

Dit vertelt Dimitri over zijn samenwerking met Datalink:

“Het team bij Datalink is creatief en enorm snel op vlak van reactietijden. De behulpzaamheid van de medewerkers valt op en is mij erg bijgebleven!”

Scroll naar boven