Platform voor voetbalmanager Josy Comhair

Online platform voor spelersmakelaar Josy Comhair van JC Playermanagement

Voetbalmanager Josy Comhair is met JC Playermanagement actief als spelersmakelaar voor voetballers zoals Rode Duivel Leandro Trossard van Brighton & Hove Albion FC, Ayub Masika van Beijing Renhe en Livio Milts van Roda JC. Het team van JC Playermanagement schakelde Datalink in om hun bestaande bedrijfsprocessen onder de loep te nemen met als doel hun werkwijze te digitaliseren en zo hun groei te versnellen.

Voorheen werkte het team van JC Playermanagement vooral met Microsoft Office tools om spelersdossiers, maar ook informatie over trainers, scouts en wedstrijden te documenteren. Ook om voetbaltransfers voor te bereiden werd er een bibliotheek aan vertrouwelijke informatiebestanden aangelegd.

Tijdens bezichtigingen van voetbalwedstrijden namen de scouts notities op papier. Deze werden naderhand gedigitaliseerd om ze nadien terug af te drukken ter ondersteuning tijdens meetings met de voetbalmanagers. Dit hield verschillende risico’s in en was bovendien een tijdintensief proces.

Een bijkomende uitdaging was dat deze documenten niet mobiel toegankelijk waren waardoor scouts en managers deze vaak vertrouwelijke documenten steeds dienden uit te printen en met grote zorg fysiek dienden mee te nemen naar meetings in binnen- en buitenland.

Om de werking van JC Playermanagement te digitaliseren en te vergemakkelijken, ontwikkelden we een online platform waarin de contactenlijsten alsook verslagen en documentatie over spelers, trainers en clubs online aangemaakt en opgeslagen worden. We zorgen er zo voor dat alle documenten vanaf één centrale plek te raadplegen zijn. Bovendien kunnen scouts nu ook optimaal mobiel werken.

Aan de hand van de ontwikkeling van een module voor makkelijk contactbeheer, een module voor het efficiënt opmaken van scoutingverslagen én de JC Portal waarin alle waardevolle informatie over de spelers bewaard wordt, zorgden we voor een veilige en gestroomlijnde digitale workflow voor Josy en zijn team.

Wil jij ook de werking binnen je ondernemingen onder de loep nemen, digitaliseren en zo het leven van je team makkelijker maken?

Dan willen we je heel graag ontmoeten! Deel je workflow met ons team en we denken graag met je mee!

Scroll naar boven