Dossierbeheertool voor Studiebureau Greesa

Over Studiebureau Greesa

Sinds 2006 heeft Studiebureau Greesa zich toegelegd op het bouwtechnische aspect van zowel kleine als grote bouwprojecten. Zij bieden klantgerichte adviezen op het gebied van energiezuinig bouwen, veiligheidscoördinatie, luchtdichtheid en ventilatie, altijd onderbouwd in een uitgebreid studieverslag. En dat kan gaan over een een particuliere woning, een verbouwing, een kantoorgebouw of een appartementsblok.

De uitdaging van Studiebureau Greesa

Een van de kernactiviteiten van Studiebureau Greesa is het beheer van bouwdossiers. Dit omvat onder andere het opstellen van rapporten, coördinatie van veiligheidsmaatregelen, en het bijhouden van projectgerelateerde documenten. Het beheren van deze dossiers vereist een gestructureerde aanpak om een vlotte voortgang van de projecten te waarborgen. Daarom liet Studiebureau Greesa een dossierbeheertool ontwikkelen die hen in staat stelt om projecten efficiënt te organiseren en te beheren.

De oplossing van Datalink

De ontwikkelde applicatie biedt allerlei functies om het beheer van bouwprojecten te stroomlijnen. Zo kunnen dossiers eenvoudig opgestart en afgesloten worden, en beschikbaar gesteld worden voor administratieve medewerkers die dan specifieke permissies krijgen.

Ook klanten kunnen de voortgang van hun projecten op een overzichtelijke tijdlijn opvolgen. Vanaf de goedkeuring van het project tot het regelen van de betalingen in schijven.

Elk dossier is voorzien van gedetailleerde werf- en facturatiegegevens, gekoppeld aan klanten, architecten en medewerkers. De verschillende onderdelen van het dossier, waaronder klantgegevens, veiligheid, energie, luchtdichtheid en ventilatie, zijn overzichtelijk georganiseerd in aparte tabbladen.

Ook een platform laten bouwen voor je bouwbedrijf?

Webapplicaties kunnen je helpen om processen te stroomlijnen, en zo tijd en kosten te besparen. Daarnaast kunnen er integraties worden gemaakt met andere systemen om data-uitwisseling te automatiseren.

Ben je ook geïnteresseerd in het ontwikkelen van een webapplicatie voor jouw bedrijf? We helpen je graag bij het ontwerpen van een tool die aan jouw specifieke behoeften voldoet (en die van je klant).

Scroll naar boven