internationale digitale uitbreiding

FIT subsidie voor vertaling van je website of andere digitale communicatie

Wil je jouw bedrijf internationaal laten groeien? De FIT-subsidie voor digitale internationale commerciële bedrijfscommunicatie kan je daarbij helpen. Deze subsidie is speciaal ontworpen om o.a. kmo’s financiële steun te bieden bij de externe ontwikkeling en vertaling van digitale internationale commerciële bedrijfscommunicatie.

internationale digitale uitbreiding

Waarom de FIT-subsidie?

De FIT-subsidie streeft ernaar om je bedrijf te ondersteunen bij het ontwikkelen en vertalen van meertalige websites of webshops, bedrijfsfilms en sociale media content beheerd door externe specialisten. Door gebruik te maken van deze subsidie, kun je je bedrijfscommunicatie optimaliseren voor internationale markten, waardoor je nieuwe klanten kunt bereiken en je bedrijf kunt laten groeien.

Voorwaarden voor subsidie

Om in aanmerking te komen voor de FIT-subsidie, moet je aan bepaalde voorwaarden voldoen:

  • Je bent een kmo, ondernemersorganisatie of (gemengde) kamer van koophandel.
  • Je hebt een Belgisch ondernemingsnummer en een exploitatiezetel in het Vlaamse Gewest.
  • Je bent in orde met de sociale en fiscale wetgeving en hebt alle verbintenissen ten opzichte van FIT nageleefd.
  • Je ontvangt geen financiële steun voor de aanmaak of vertaling van de bedrijfscommunicatie van een andere instelling of overheid.

Hoeveel bedraagt de subsidie?

De standaard subsidie bedraagt €3.000. Voor kmo’s die sedert 1 september 2005 minder dan 4 goedgekeurde subsidieaanvragen hebben bij FIT, kan de subsidie oplopen tot €4.500.

Hoe aanvragen?

Je kunt de subsidie volledig online aanvragen via de beveiligde pagina van FIT. Zorg ervoor dat je aanvraag ten minste 7 kalenderdagen vóór de aanvangsdatum van het initiatief wordt ingediend.

Wat komt in aanmerking voor de FIT-subsidie?

E-commerce platformen

Als je van plan bent om je producten of diensten online te verkopen in buitenlandse markten, kun de FIT-subsidie gebruikt worden om de ontwikkeling en optimalisatie van je e-commerce platform te financieren.

Internationale websites en apps

Het creëren van meertalige websites en apps die zijn afgestemd op internationale markten kan een effectieve manier zijn om je doelgroep te bereiken.

Digitale marketingcampagnes

Het opzetten van gerichte digitale marketingcampagnes, zoals zoekmachineoptimalisatie (SEO), betaalde advertenties (SEA) en sociale media marketing, kan helpen om je merk en producten onder de aandacht te brengen van internationale doelgroepen. Deze kosten kunnen worden gefinancierd met de FIT-subsidie.

Beoordeling en uitbetaling

FIT streeft ernaar om binnen 60 kalenderdagen na ontvangst van je volledige aanvraag een beslissing te nemen. De subsidie wordt uitbetaald nadat FIT alle vereiste bewijsstukken heeft ontvangen en gecontroleerd.

Waarom kiezen voor de FIT-subsidie?

Door gebruik te maken van de FIT-subsidie, kun je jouw internationale groei stimuleren en jouw bedrijfscommunicatie optimaliseren voor wereldwijde markten. Neem vandaag nog contact op met ons team indien je interesse hebt om een digitaal platform te laten ontwikkelen voor een internationaal publiek. We begeleiden je graag!

Klaar om de wereld te veroveren?

Dien vandaag nog je aanvraag in voor de FIT-subsidie en geef je internationale groei een vliegende start!

Jelle, webdesiger Datalink te Diepenbeek
Scroll naar boven