Danny en Karen sluiten zich aan bij Axi groep

Datalink groeit verder samen met AXI Digital

Met Datalink zijn we al +15 jaar de sidekick van kmo-ondernemers die hun digitale maturiteit willen versterken, in Limburg en een stuk daar buiten. Vanaf nu zullen we dat doen onder de vleugels van AXI, een groep die actief is in zowel de enterprise-, als de kmo-markt. Naast vestigingen in Willebroek, Gent, Breda, Boom, Wetteren, Tielt, Zaventem en Erpe-Mere vormt Datalink nu het startpunt van hun verankering in Limburg. En hiermee vieren ook wij een mooie mijlpaal in ons groeiverhaal!

Danny en Karen sluiten zich aan bij Axi groep

Van links naar rechts op de foto: Danny Daniëls & Karen Dendas [Datalink], Bart Verhelst [ITP Group], Jordy Benabid [Strada Partners]

Karen vertelt:

“Danny & ik weten nog heel goed hoe het was om op 28.08.2008 ons eerste ondernemingsnummer aan te vragen. Onze visie was glashelder: een nieuwbouwpand neerzetten op een zichtlocatie, bestickerde wagens voor de deur, en een toegewijd team met een gedeelde missie: kmo-ondernemers helpen om de digitale maturiteit en de cyberveiligheid van hun bedrijf te boosten! 🚀”

Danny

“Ondertussen zijn we bijna zestien jaar verder en mogen we stellen dat onze ambitieuze visie realiteit is geworden. We hebben een prachtig parcours afgelegd. En gelukkig houdt de IT-wereld ons nog steeds scherp: trends zoals cloud computing, cybersecurity-innovaties en artificial intelligence zorgen ervoor dat we onze grenzen kunnen blijven verleggen.” 

Karen:

“We zijn geboren ondernemers, en ieder jaar ons vorige plafond overstijgen geeft enorm veel energie. Tegelijkertijd beseffen we dat het verder opschalen van Datalink betekent dat onze rollen en structuur veranderen. En dat heeft ons doen beseffen dat we willen terugkeren naar onze essentie. Voor Danny is dat IT & cybersecurity audits uitvoeren, de technisch complexere IT-uitdagingen tackelen voor klanten, en het analytische luik van het ondernemen ter harte nemen. Voor mij is dat de creatieve vrijheid om nieuwe initiatieven in de wereld te zetten, los van Datalink. En dat is geen groot nieuws, want mijn rol binnen het bedrijf is al enkele jaren beperkt. Mijn hart ligt bij het inspireren van andere ondernemers, en mijn boek vormde hierin de aanzet.” 

Door de acquisitie van Datalink door AXI kunnen we onze reikwijdte vergroten terwijl we toch dicht bij onze klanten actief blijven.

Danny Daniëls

Danny:

“Door de acquisitie van Datalink door AXI Digital kunnen we onze reikwijdte vergroten terwijl we toch dicht bij onze klanten actief blijven. Alle kmo-vestigingen zullen nauw samenwerken en voor een kruisbestuiving van kennis zorgen, terwijl een aantal processen gecentraliseerd worden om de efficiëntie te verhogen. We blijven verder werken vanuit onze vertrouwde Limburgse vestiging, met ons vertrouwde team. We hebben daarnaast mooie synergieën gevonden tussen onze expertise en die van de groep, waardoor we onze klanten nog beter én breder kunnen servicen. Onze verdere groei faciliteren we samen met Bart Verhelst, bestuurder van de ITP Group, de kmo-tak binnen AXI, en nu ook van Datalink. We bundelen onze krachten met IT Provider Tielt, Lovatech Zaventem, DVIT Erpe-Mere en Inter IT.” 

Bart:

“Ik kijk heel erg uit naar onze samenwerking zodat jullie groeiverhaal verder kan gezet worden vanuit Diepenbeek. Ook het voltallige team leer ik graag kennen, en ik ben ervan overtuigd daar ook een sterke focus te vinden op het ontzorgen van klanten met hun digitale infrastructuur. De kernwaarden van Datalink zie ik alvast terugkomen bij AXI Digital, de ITP Group en Inter IT. Met de aangroei van het Datalink-team kunnen we spreken over een 160-tal enthousiaste medewerkers binnen AXI Digital!” 

Danny:

“We kijken enthousiast uit naar de toekomst, en zijn klaar om onze volgende groeisprong waar te maken! Tijd voor AXI! 🔥”

Scroll naar boven