Is je bedrijf gehackt?

Als Limburgse IT partner voor kmo’s zorgen we voor een duidelijk helicopterzicht op je IT en optimaliseren we de cyberveiligheid in je bedrijf om een hack op te lossen of een (nieuwe) hack te voorkomen.

Danny, Netwerkarchitect & DPO Datalink te Diepenbeek

DPO Danny vertelt

Netwerkarchitect & DPO

“Wist je dat 60% van de Belgische ondernemingen al gehackt werd en dat bijna 30% verwacht in de nabije toekomst gehackt te worden? Cybercrime is big business. Zet dus strategisch en proactief in op een goede cyberveiligheid voor je kmo.”

Hoe cybersafe is jouw bedrijf?

Wij kijken graag na waar het digitale schoentje knelt!

Als ondernemer heb je heel wat verantwoordelijkheden. Het voorzien van een veilige en effectieve IT-infrastructuur is er daar één van. Maar doordat deze expertise niet in bedrijf aanwezig is, blijven kwetsbaarheden verborgen in je netwerk. Het resultaat? Een verhoogd risico op hacking. De impact van een hack op je bedrijfsnetwerk merk je meestal pas op wanneer het al te laat is.

Niet enkel zet een hack je operationele processen plots op pauze, de gevolgen gaan veel verder dan een verstoorde werking op kantoor. Denk aan de kostbare data die je kwijt speelt, een workflow die tot wekenlang stil komt te liggen, de imagoschade die je kmo oploopt, het verlies van inkomsten en klanten en eventuele boetes. Geen lachertje dus wanneer je zaak geconfronteerd wordt met cybercrime!

Herken jij één of meerdere van deze situaties?

  • Je merkt dat data verdwenen is.
  • Je computer of netwerk werkt opeens enorm traag.
  • Je krijgt je bestanden of software niet meer open.
  • Je hebt last van phishingmails.
  • Je krijgt de vraag losgeld te betalen in ruil voor je data.

Dan is de kans groot dat je bedrijf gehackt is! Hoog tijd om een gespecialiseerde partner in te schakelen. Bij Datalink kan je rekenen op hulp van een team van IT heroes, een gecertificeerd DPO én cybersecurity expert, bijgeschoold in ethical hacking. De veiligheid van jouw bedrijf is voor ons topprioriteit!

Wil jij voorkomen dat jouw bedrijf gehackt wordt?

Dat staat ons team voor je klaar! Vandaag worden kmo’s en kleine bedrijven even vaak getroffen als de grote spelers op de markt: van gehackte zakelijke mailboxen, gehackte bedrijfswebsites tot gehackte bedrijfsnetwerken. Dus heeft jouw kmo nood aan een betrouwbare IT-partner? Datalink is er voor je ?

Hoe gaat team Datalink te werk?

Stap 1

Via een IT & Cybersecurity Audit brengen we je IT infrastructuur en je online diensten in kaart.

Stap 2

We onderzoeken de sterktes, zwaktes, opportuniteiten en bedreigingen van je digitale tools.

Stap 3

We lijsten cyberveiligheidsrisico’s op en formuleren passend advies.

Stap 4

We duiden prioriteiten aan in een actieplan.

Stap 5

We voorzien je van de nodige implementaties om je bedrijf optimaal te beschermen tegen hacking.

Scroll naar boven