Online leerplatform voor Puppystart, een initiatief van het RR Trainingcenter

Geertje Verschoren is de bezieler van het RR Trainingcenter, een professionele trainingslocatie voor de opvoeding van Rhodesian Ridgebacks. Als kind groeide zij op in Afrika tussen de rashonden en ondertussen heeft ze meer dan 24 jaar ervaring als hondentrainer. Doordat ze begeleid werd door beroemde wolvenbioloog Shaun Ellis (Engeland) en Clement Julien, hondentrainer bij defensie, zijn haar diensten enorm gegeerd.

Om (toekomstige) eigenaars van middelgrote en grote hondenrassen optimaal te begeleiden, heeft ze een puppycursus gemaakt. Deze puppycursus kan online aangekocht worden en is relevant tijdens de eerste 15 weken vanaf de geboorte van de pup. De cursus bereidt de eigenaars voor op de thuiskomst van de pup, en helpt hen tijdens de eerste fasen van de opvoeding. Zo kunnen pups op een geduldige maar conseqente manier verwelkomd worden in het gezinsleven. Bovendien worden de bouwstenen gelegd voor een harmonieus leven met wederzijds respect.

Begin 2020 lanceerde Geertje de eerste versie van haar leerplatform en de verkopen groeiden in spoedtempo. Tijdens de lockdown haalden vele gezinnen een hond in huis maar tegelijkertijd werden de groepslessen voor puppy’s onderbroken. Geertje klopte aan bij de webninja’s van Datalink om van Puppystart een professioneel leerplatform te maken. Ze wilde naar buiten komen met een hip merk dat zowel voor haar Vlaamse als haar Nederlandse klanten dienst doet.

“Mijn online puppycursus is zo populair dat ze voor een nieuwe inkomensstroom zorgt. Het RR Trainingcenter heeft er een volwaardige pijler bij. Bovendien zijn mijn klanten bij groepslessen nu veel beter voorbereid. De pups kennen vaak de basics al waardoor we heel consequent en gericht kunnen werken. En ik kan me meer focussen op de uitdagende vraagstukken zoals gedragsmoeilijkheden en geavanceerde trainingstechnieken. Want daar zijn mijn expertinzichten écht nodig.”

Leerplatform Puppystart voor online puppycursussen

Puppystart is een e-learningplatform geworden waar je eenvoudig kan inschrijven op een puppycursus on-demand. Dankzij het platform kan je de cursus van op eender welke locatie en op eender welke startdatum aanvangen. Iedereen volgt de lessen op zijn of haar eigen tempo. Bovendien is er nog veel potentieel om in de toekomst vervolgcursussen te voorzien, zoals bijvoorbeeld over targettraining.

“De digitale wereld is voor mij een heel spannende wereld. Ik ben gewoon om buiten te werken tussen de honden en de pups. Maar de vraag werd zo groot dat het efficiënt managen van alle vragen een uitdaging werd. Mijn business is nu voor een groot stuk gesystematiseerd en daarmee ook schaalbaar geworden. Ik kan veel beter inzetten op mijn personal brand en het delen van mijn expertise doordat vele nieuwe klanten online kennismaken met mijn methodiek.”

Geertje is een creatieve en inventieve onderneemster die een goede aansluiting vond met ons team. Tijdens onze brainstormsessies ontstond het idee om een puppydiploma toe te voegen voor de cursisten die de online training volledig hebben doorlopen. Ook ontwikkelden we een trainingsposter die wordt aangeboden als download in de website. Dankzij de “Puppytip van de maand” worden cursisten steeds opnieuw getriggerd om hun puppy een warme thuis te geven. En dan spreken we nog niet over de toekomstplannen die ze heeft met Puppystart… 😉

“Wat ik het leukst vind aan samenwerken met Datalink? Eerst en vooral: wat een toffe dame is Karen! Samen met haar team geeft ze me keer op keer een warme ontvangst. Bovendien zijn ze bij Datalink échte meedenkers. Het team staan altijd klaar en geen enkele vraag is teveel. Het hele project is super verlopen! En dit gaat niet het laatste project samen zijn!! Oh, en mijn website was nog maar één avond online en ik had al drie aanmeldingen voor een 1-op-1 intakegesprek voor mijn opvolgingsaanbod!”

Wil je net zoals Geertje je bedrijfsprocessen systematiseren en digitaliseren?

Neem dan contact op met ons webteam!

Winkelwagen